Picnic Word mobiilille on yksinkertainen, mutta mahtava peli, joka kehittää sanastoasi ja mielikuvitustasi, puhumattakaan sen hauskuudesta, kuten fanit ovat sanoneet. Picnic Worldin etu on se, että se on ilmainen ja pääset luomaan uusia sanoja sen kanssa. Jos haluat siis parantaa kognitiivisia taitojasi, jotka auttavat ajattelemisessa, tämä on oikea peli sinulle. Voit myös rentoutua samaan aikaan,

Picnic Worldin periaate on se, että sinun tulee raahata sormesi kirjainten yli, joiden luulet muodostavan sanan. Saat satoja uniikkeja tasoja ja loputtomasti sanoja, jotka auttavat ilmaisutaitojasi ja sanastoasi interaktiivisella ja hauskalla tavalla. Pelissä ei ole aikarajoitusta, joten sinulla ei ole kiire mihinkään! Jos pelaat joka päivä, voit kerätä päivittäisiä bonuksia. Plus sinun ei tarvitse olla verkossa. Peli tekee odottamisesta tai matkustamisesta joutuisampaa, koska se toimii ilman verkkoa!

Picnic Word on osa 'Word Snack' ja 'Word Picnic' sarjaa, jonka on luonut APNAX Industries. Tulet epäilemättä rakastamaan myös sitä.

Jos tarvitset ohjeita, tämä sivu antaa sinulle kaikki oikeat vastaukset ja sanat, koska aina ei ole helppoa. Kaikki oikeat vastaukset ovat Suomeksi ja saatavilla kaikille vaikeustasoille. Löydät kaikki Picnic World sanat tämänhetkisen tasosi mukaan. Voit navigoida sivullamme helposti etsimällä sanan tai tason mukaan.

Pidä hauskaa!
Tietoja Sanapala:sta EVÄSTEIDEN käyttäminen Kaikki tasot Lisää ratkaisu jo voita


Käytämme evästeitä verkkosivullamme. Käyttämällä tätä sivua, hyväksyt niiden käytön ja tallentamisen selaimeesi. Lisää tietoja.